Salgsleder til OBS!Bygg Ålesund

Stillingen som salgsleder til  tung bygg avdeling er ledig.

I denne stillingen søker OBS!Bygg en person som kan gi oss:
– Relevant erfaring med varegruppene som tilhører avdelingen.
– Ledererfaring
– Struktur
– Serviceinnstilling
– Videreutvikling av avdelingen

Som salgsleder vil du delta i den daglige driften av avdelingen, du vil få ansvar for varebestilling, vareplassering og gjennomføring av kampanjer.
Du vil også delta i personalledelse, oppfølging og opplæring.
Vi ser etter deg som har glød og vilje til å stå på, ønsker å utfolde din kreativitet, og som har kundeservice som en ekstra styrke.
Du blir også en del av varehusets ledergruppe.

Søknad sendes til : kjell.erik.dimmen@coop.no

Om arbeidsgiveren

Coop Orkla Møre SA er ett av de største samvirkelagene i Norge, med 3 milliarder i omsetning og ca 1250 medarbeidere. Vi har butikker i 36 kommuner, fra Åfjord i nord til Stranda i sør, i Sør Trøndelag og Møre og Romsdal fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandelsbutikker. Vi eies av våre 88 000 medlemmer, og drives etter samvirkeprinsippene. Vårt hovedkontor ligger på Orkanger i Orkdal kommune, 4,5 mil sørvest for Trondheim. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag.
Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss fremfor konkurrentene.

Tiltredelse
01.12.2017
Sektor
Samvirke
Lederkategori
Leder
Sted
Smibakken 2
6018 Ålesund