Kunderådgiver – PatoGen Nord AS

I forbindelse med ekspansjon og opprettelse av selskapet PatoGen Nord AS søker vi Kunderådgiver. 

Kunderådgiver i PatoGen Nord får kontorsted ved vårt kommende og topp moderne laboratorium i Bodø. Du blir en del av PatoGens engasjerte og kompetente salgs- og fagteam og får ansvar for rådgivning, innsalg og oppfølging av kunder i Nordland, Troms og Finnmark.

Har du stort engasjement for havbruksnæringen og ønsker å bidra til bedre fiskehelse gjennom forebyggende tiltak, så er dette noe for deg. Du må være en lagspiller samtidig som du må ha egen drive og motivasjon til å utvikle relasjoner med og hjelpe våre kunder.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Erfaring fra fiskehelsearbeid eller oppdrettsnæring
  • Erfaring innen salg og kundeoppfølging
  • Relevant utdanning
  • Selvgående, strukturert og resultatorientert
  • Engasjert og god relasjonsbygger

Vi kan tilby interessante arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse, samt konkurransedyktige betingelser. Stillingen medfører en del reiseaktivitet.

Søknad sendes: career@patogen.no innen 26. november. Merkes «Kunderådgiver – PatoGen Nord». For nærmere informasjon om stillingen kontakt Chief Sales and Marketing Officer Ove Gjelstenli 970 27 926, ove@patogen.no