Prosjektleder Anlegg

ONE Nordic Kraftmontasje AS er et selskap i ONE Nordic AB konsernet.  ONE Nordic omsetter for ca 2 mrd SVK og har 1100 ansatte. Vi i ONE Nordic Kraftmontasje er i dag 80 ansatte og har de senere år omsatt for ca. 250 -300 mill. kr. Vi er blant de ledende av bygging og rehabilitering av teknisk krevende installasjoner innen samferdsel og energi infrastruktur, våre kunder er både private og offentlige selskaper. Hovedkontoret vårt er i Vestnes kommune, men aktiviteten vår foregår over hele landet.

ONE Nordic Kraftmontasje er inne i en periode med økende aktivitet,og vi trenger å styrke vår stab med en dyktig prosjektleder. Det er en fordel at du har noen år med erfaring som prosjektleder og at du har ledet prosjekter innen samferdsel og helst innen tunnel. Det er viktig at du har evnen til å drive et prosjekt fra start til mål, og at du samarbeider godt både internt og eksternt. Mer informasjon i annonsen.