Kraftmontasje søker prosjektleder anlegg

Kraftmontasje AS er blant de ledende av bygging og rehabilitering av teknisk krevende installasjoner innen samferdsel og energi infrastruktur, våre kunder er både private og offentlige selskaper. Vi er ca 75 ansatte og har de senere år omsatt for ca. 250 – 300 mill. kr.. Hovedkontoret vårt er i Vestnes kommune, men aktiviteten vår foregår over hele landet.

 

PROSJEKTLEDER ANLEGG

Kraftmontasje er inne i en periode med økende aktivitet, og vi har behov for å styrke vår stab med en dyktig prosjektleder. Det er en fordel om du har noen års erfaring som prosjektleder, at du har ledet prosjekt innen samferdsel, og helst innen tunnel. Det er viktig at du har evnen til å drive et prosjekt fra start til mål, og at du samarbeider godt både internt og eksternt.

Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Les mer om stillingen på  kraftmontasje.no/

Søknad sendes til  oddgeir.anundsen@one-nordic.no, og merkes «Prosjektleder anlegg»

For evt. spørsmål, kontakt Oddgeir Anundsen 911 20 950,

eller Per Magne Bjerkevoll  414 57 580.

Kraftmontasje er i dag ca. 80 ansatte og har de senere år omsatt for ca 250-300 mill.kr. Kraftmontasje er blant de ledende i bygging og rehabilitering av teknisk krevende installasjoner innen samferdsel og energi infrastruktur. Kundene er både private og offentlige selskap. Hovedkontoret  er i Vestnes kommune, men aktiviteten foregår over hele landet.